Prosperative Public Forum

Inject Content Option not working!

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Inject Content Option not working!
« on: March 22, 2014, 08:14:48 PM »
Hi;
Just purchased Article Builder today and it spun a lot of content for me.  I have a lot of PLR on my computer and thought I'd give the "inject content" option a go.  Well, nothing happened!  I stared at a blank page!  Nothing!
Can someone help me with this?  I have a lot of PLR that I've purchased AND that I've re-written & spun...would like to use some of these with the Inject Content option.
Thanks.
Allyson

Offline Jonathan Leger

  • *****
  • 8863
  • Here's to your success!
    • View Profile
    • Jonathan Leger's Blog
Re: Inject Content Option not working!
« Reply #1 on: March 22, 2014, 08:19:42 PM »
Can you describe step by step what you're doing? Inject Content is working fine.

Offline Shadowlady

  • *
  • 1
    • View Profile
    • Email
  • Skype: traceygreening65
Re: Inject Content Option not working!
« Reply #2 on: April 28, 2014, 10:40:21 PM »
Can you describe step by step what you're doing? Inject Content is working fine.
I have have the same thing as Allyson, I get the blank page as well  :-\


Online Meg

  • *****
  • 7589
  • Freedup to do what you really want
    • View Profile
    • Keep The Fire Lit!
Re: Inject Content Option not working!
« Reply #3 on: April 29, 2014, 12:22:37 AM »
Can you describe step by step what you're doing? Inject Content is working fine.
I have have the same thing as Allyson, I get the blank page as well  :-\



I take it that you ARE adding content to the article body BEFORE injecting content? I just tried it there now with weight loss. I created a short article in AB, copied it into the "article body" in "inject content" then selected what I wanted and clicked. It came out fine.
« Last Edit: April 29, 2014, 01:40:01 AM by Meg »

Offline andrewwilson

  • *****
  • 1499
  • catching the zeitgeist since 2005
    • View Profile
    • We Build Money Making Websites
  • Skype: andrew.wilson41
Re: Inject Content Option not working!
« Reply #4 on: April 29, 2014, 02:32:19 AM »
Yes, I just did the job with a folder of content. Worked just fine. I made a mistake though: the first one I did I zipped up a folder of content and uploaded - that failed because the zip folder contained another folder and the articles were buried one level down. AB can't find those articles.

I had to take the files themselves and create the zip folder, that worked fine. No folders within folders.

The new folder was downloaded in my browser with the file name 'articles-zip'.