Prosperative Public Forum

Forum Link is not working

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Forum Link is not working
« on: October 25, 2018, 10:12:00 AM »
Hi,

The links in this forum are not working (e.g. to the user guide).

Regards,
Tobias

Offline Meg

  • *****
  • 7564
  • Freedup to do what you really want
    • View Profile
    • Keep The Fire Lit!
Re: Forum Link is not working
« Reply #1 on: October 25, 2018, 03:01:43 PM »
At the top of the forum are links to TBS3 video tutorials. TBS3 is the current version. The links to TBS2 may not be working but that is an older version.

Offline Fudnut

  • *
  • 4
    • View Profile
  • Skype: mcboatface
Re: Forum Link is not working
« Reply #2 on: February 07, 2019, 06:34:09 PM »
links in this forum aren't working, only latest few posts work. See pic


What's up with this forum, Can't post a link to pic, despite the option to insert a link. And can't upload a pic???

So yes, other then a few recent "NEW" posts, all forum links to other posts are broken.


« Last Edit: February 07, 2019, 06:38:23 PM by Fudnut »

Offline Meg

  • *****
  • 7564
  • Freedup to do what you really want
    • View Profile
    • Keep The Fire Lit!
Re: Forum Link is not working
« Reply #3 on: February 08, 2019, 01:00:20 AM »
The forum was moved onto a new server a few days ago, so links are still being updated. If you submit a post to helpdesk stating which links are broken, they will sort that. http://support.prosperative.com/

Re: Forum Link is not working
« Reply #4 on: February 08, 2019, 05:07:23 AM »
It should all be fixed now. The migration did cause some outages, but that's fairly typical when migrating everything to new servers.