Prosperative Public Forum

Live Stream Current Time Problem

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Live Stream Current Time Problem
« on: February 02, 2018, 01:39:27 AM »
I noticed when I went to schedule a live event, the current time is not set properly, it's 1:30 AM PST as I am creating the event, but UVW says the current time is 1:33 PM.... I don't think that will affect the event, but it might be confusing for some...

Re: Live Stream Current Time Problem
« Reply #1 on: February 02, 2018, 01:48:45 AM »
It also looks like the video was cut off before the end...

Don't forget to like our... that's all it says... It's still waiting for the live event, so maybe that has something to do with it...

Online Jonathan Leger

  • *****
  • 8862
  • Here's to your success!
    • View Profile
    • Jonathan Leger's Blog
Re: Live Stream Current Time Problem
« Reply #2 on: February 02, 2018, 07:54:13 AM »
YouTube cuts off the last 3 seconds or so of a live event video for some reason. The video is fully streamed but YouTube doesn't show those final seconds. A workaround until I can put a fix in is to just extend the duration of the last slide by 5-7 seconds (to be safe) or add a final blank slide that's 5-7 seconds long.

As to the time, are you saying when you scheduled it in IVW it said 1:30p.m. but on YouTube it shows 1:30a.m.?

Re: Live Stream Current Time Problem
« Reply #3 on: February 04, 2018, 07:55:25 PM »
When I went to schedule the video it was 1:30 am PST, but IVW said it was 1:30 pm, so it wanted to schedule the video at 1:30 pm the next day...

Online Jonathan Leger

  • *****
  • 8862
  • Here's to your success!
    • View Profile
    • Jonathan Leger's Blog
Re: Live Stream Current Time Problem
« Reply #4 on: February 05, 2018, 07:13:11 AM »
Ok, I'll take a look. I think I may know what's up with the time issue.

Online Jonathan Leger

  • *****
  • 8862
  • Here's to your success!
    • View Profile
    • Jonathan Leger's Blog
Re: Live Stream Current Time Problem
« Reply #5 on: February 06, 2018, 08:32:51 PM »
FYI I believe I've figured out what was going on. Should be fixed now.