JL Forums

3rd times a charm -- not getting results? Try v3.0236

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jonathan Leger

  • *****
  • 8856
  • Here's to your success!
    • View Profile
    • Jonathan Leger's Blog
Re: 3rd times a charm -- not getting results? Try v3.0236
« Reply #15 on: December 23, 2010, 05:21:48 AM »
I am in India. US search doesn't result in anything. However it continues to work for Australia, UK, Canada searches.

That would keep a significant percentage of internet users out of this tool.

When you want to do a Google USA search manually in the browser, how do you configure Google to do that for you?  Can you copy/paste the URL after you perform a USA search?  I'll take a look at it and see if it's different for India than other countries.

Re: 3rd times a charm -- not getting results? Try v3.0236
« Reply #16 on: December 23, 2010, 05:31:27 AM »
My Location: USA
Windows 7 - Home Premium 64Bit
.Net v4.0.30319

Everything is working fantastic except the "Identify Synonyms" button. It only seems to work about 1/3 of the time. It seems like you only get one shot at it which is fine, but sometimes I can't get it to work even the first time.

Would it be possible to add an "undo" button in the Article tab toolbar?

Over the years I have been part of many beta tests but I have never seen one with the bug fixes and improvements happening so fast. It is fun to open IAW through the day and almost every time having a new upgrade install. Keep up the good work.


Re: 3rd times a charm -- not getting results? Try v3.0236
« Reply #17 on: December 23, 2010, 10:59:01 AM »
Location : Africa
Version: 3.0236
.net 3.5

Search for colon cancer is still showing no results. any other keyword also very few results and no subtopics on any search query.

Am not sure what's the problem.