Prosperative Public Forum

Error 409??

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Error 409??
« on: June 28, 2019, 07:49:35 PM »
I'm getting the following Post Failed warning when posting to my blogs:

Error #409 : Posting failed! The server returned a 409 error.

Anyone know what this is?
I am using a security plugin (Wordfence).  Would that be causing the issue?

Offline Meg

  • *****
  • 7589
  • Freedup to do what you really want
    • View Profile
    • Keep The Fire Lit!
Re: Error 409??
« Reply #1 on: June 28, 2019, 08:44:13 PM »
I haven't seen that one. You need to contact help desk about this. If you find what is causing the error, then it would be appreciated if you post the solution back here, in case anyone else gets that error too. Helpdesk is at: http://support.prosperative.com/

Re: Error 409?? Me too!
« Reply #2 on: July 28, 2019, 09:18:32 AM »
A few weeks ago, ALL of my automated blog posts stopped working and ALL of them are returning 409 errors, across many different blogs.  They were working fine, then stopped for some reason.

I contacted my web host (bluehost) and they ensured that XML-RPC is enabled for all my sites, AND also added the IP address into the whitelist.  However, none of this works, and all my autoposts continue to FAIL and give an error 409.

Anyone else seeing this?  I don't exactly know what to do.

 

Offline Meg

  • *****
  • 7589
  • Freedup to do what you really want
    • View Profile
    • Keep The Fire Lit!
Re: Error 409??
« Reply #3 on: July 28, 2019, 12:49:25 PM »
You need to contact help desk. http://support.prosperative.com/