Prosperative Public Forum

Auto posting error

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Auto posting error
« on: August 03, 2012, 02:53:04 PM »
Hi,

There is the following error while trying to post (post now option) the auto-content to 2 of my added blogs (the problem is only with two of them, but they all have been added to AB successfully.

Quote
Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 2: parser error : Extra content at the end of the document in /home/articleb/public_html/functions.php on line 1197

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: <b>Warning</b>: Invalid argument supplied for foreach() in <b>/home/content/69/ in /home/articleb/public_html/functions.php on line 1197

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/articleb/public_html/functions.php on line 1197

Re: Auto posting error
« Reply #1 on: August 05, 2012, 11:45:13 AM »
I had the same error yesterday. Then it worked this morning and failed again in the evening. Out of all the blogs, only this particular one has this error. Besides, all my other auto-postings without this error are also not working correctly. Sometimes it worked but most of the time it doesn't. The auto-posting seems to be unreliable with so many people complaining lately. :(

Offline Jonathan Leger

  • *****
  • 8863
  • Here's to your success!
    • View Profile
    • Jonathan Leger's Blog
Re: Auto posting error
« Reply #2 on: August 05, 2012, 12:39:34 PM »
Keep in mind that half a dozen people out of thousands reporting a problem doesn't mean AB is unreliable. It's quite likely a hosting or Wordpress version issue.

Sent from my LG-MS910 using Tapatalk 2

Re: Auto posting error
« Reply #3 on: August 05, 2012, 01:30:37 PM »
Hosting is the same, Wordpress versions the same. I have no problems with logging to those blogs manually. And still auto posting does not work...
And one more question: why my daily posting limit is decreasing while posing is failed? Each time I click on "Post now" daily limit is going down no matter if posting was successful or not.
« Last Edit: August 05, 2012, 01:36:19 PM by adam14 »

Re: Auto posting error
« Reply #4 on: August 06, 2012, 01:03:26 AM »
Not saying that AB is unreliable. It is the auto-posting feature that is not reliable for me. Sometimes work, sometime don't. Moreover, it works wonderfully if using the "Post Now" function without any hiccups. If the "post Now" function works well, wonder what is causing the auto-posting to fail.

Offline Jonathan Leger

  • *****
  • 8863
  • Here's to your success!
    • View Profile
    • Jonathan Leger's Blog
Auto posting error
« Reply #5 on: August 07, 2012, 01:51:33 PM »
Not saying that AB is unreliable. It is the auto-posting feature that is not reliable for me. Sometimes work, sometime don't. Moreover, it works wonderfully if using the "Post Now" function without any hiccups. If the "post Now" function works well, wonder what is causing the auto-posting to fail.

Probably your hosting causing issues when it tries to post.

Re: Auto posting error
« Reply #6 on: August 08, 2012, 07:11:26 AM »
That would be true if I was only using one host, but as part of my private blog I use 20 different hosts (for the different c-class ip's) and none of them work on auto post.